Belsőépítészet

STÚDIÓ

4031. Debrecen Szoboszlói út 16.
Mobil: +36-20-447-7339
Web: Bútor Belsőépítészeti Stúdió

Konyha

Konyhabútorainkat a mai igényeknek megfelelően modern, mediterrán, retro, klasszikus és egyéb stílusokban gyártjuk az Ön elképzelése alapján. Gondosan kidolgozott, természetes anyagokból készült konyhabútoraink funkcionalitásban és kivitelben magas színvonalon megfelelnek a különböző kényelmi és esztétikai szempontoknak. Kimagasló minőségű ajtófrontok, csúcskategóriás vasalatok és a legújabb designak megfelelő bútorlapok jellemzik.

Most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki, szereti a finom falatokat annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek az ételek. Egy jól felszerelt konyha alapjait képezik a konyhabútorok, melyek biztosítják a megfelelő munkafelületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez.

Ne legyen mindegy milyen bútorok veszik Önt körül főzés vagy éppen sütés közben! Bármekkora is a konyhája, mi megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást. Egyedi méretre készített konyhabútoraink tökéletesen fognak illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségbe, hogy az a lehető legkomfortosabb legyen.

Cégünk számára elsődleges szempont a megrendelőinknek a minőséggel kapcsolatban elvárt igényeinek maximális kielégítése. Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített bútorokat, melyeket garantáltan nem fog minden második lakásban ugyanúgy viszont látni!

Minden háziasszony és házgazda rémálma az ormótlan konyhabútorokkal túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Az Ön elképzeléseit átbeszélve, személyre szabott ajánlatot készítünk. Nem érdekünk, hogy olyan konyhabútorokkal töltsük meg a főzőhelyiséget ahol később aztán nem érzi majd jól magát.

Nem is beszélve arról, hogy egyre több helyen jelennek meg az olyan házak, lakások, ahol az étkező és a konyha egy légteret kap. Ilyenkor gondolni kell a konyhaszigetre, a tálaló szekrényre, az asztalra.

Természetesen nem jelent problémát az sem, ha valakinek csak egy elemre van szüksége esetleg, vagy az új gépe számára kíván kialakítani egy bútorrészt. Az egyedi igényeket is teljesítjük, legyen szó cseréről, meghibásodásról vagy pótlásról. Mi nem csak nagyban, hanem kicsiben is képesek vagyunk gondolkodni.

Egyedi konyhabútorokkal és megannyi ötletvariációval várjuk kedves megrendelőinket!

Világítás

Mint minden helyiségben, a konyhában is szükség van általános megvilágításra. Lehet ez a mennyezetbe beépíthető, vagy függesztett lámpatest. Használhatunk hagyományos vagy energiatakarékos izzót. Olyan izzót érdemes beszerezni, amely a lehető legnagyobb szögben világítja meg a helyiséget. Így nem marad bevilágítatlan, sötét sarok. Ugyanakkora fényhatás elérésére a kisebb szögben világító izzókból többet kell használni, mint a nagyobb szögben világítóból.

Munkaterületek megvilágítása

A konyhai munkaterületek közé a munkalap, a tűzhely és a mosogató tartoznak. Itt dolgozunk a leggyakrabban, ezért nagyon fontos, hogy ezeket a munkaterületeket jól megvilágítsuk, hiszen itt gyakran dolgozunk elektromos berendezésekkel, éles eszközökkel, amiknek nem veszélytelen a használata. Itt leggyakrabban a felső bútorelemek alsó lapjára szerelt halogén szpotokat, vonalizzókat vagya a fenéklapba süllyeszettet energiatakarékos LED profilokat használhatjuk. A LED világításnál fontos a színhőmérséklet helyes megválasztása. Rusztikus vagy klasszikus bútoroknál melegfényű, míg a minimál és hi-tech összeállításoknál hidegfényű LED égők használata indokolt. Ha a konyhai általános világítás nem elegendő, akkor a bútortestek belsejében is elhelyezhetünk fényforrást, amit mozgásérzékelővel vagy ajtókapcsolóval vezérelhetünk. Egyes bútorelemek kiemeléséhez használhatuk különféle fényforrásokat. Elrejthetünk LED szalagot munkapult élében vagy üvegpolc mögött, pontszerű LED-et építhetünk lábazati takarólécbe.

Beépíthető készülék

A modern konyha nélkülözhetetlen kellékei a megbízható konyhai gépek. Ezek kiválasztásában és beszerzésében is segítséget nyújtunk, hogy az elképzelt áron a lehető legjobb minőségű termék kerüljön az Ön otthonába.

Üzletünkben megtalálja álmai konyhájához legjobban illő szabadon álló és beépíthető gépeket, szinte az összes márka, gyártó képviseletében:
- sütő, főzőlap, páraelszívó, mosogató gép, hütő – fagyasztó szekrény, mosógép, mikrohullámú sütő, kávé főző, kenyér pirító, tea főző, konyhai mérleg, fritőz, vízforraló, robotgép, mosogató tálca, csaptelep ...

Gyártók, márkák:
Bosch, Siemens, Elektrolux, Zanussi, Teka, Whirlpool, Ariston, Nodor, Cata, AEG, Gorenje, Dunavox, Al-ko, Candy, Franke, Blanco, Plados, Rodi

Ajánlatunkat folyamatosan bővítjük a piac újdonságaival.

Étkező

Az étkezőben gyűlik össze a család, esetenként kiegészülve a rokonsággal, barátokkal. Nagyon fontos tehát, hogy megfelelő méretű étkezőasztalt válasszunk kényelmes székkel. Egy rövid aszal mellett összezsúfolódva még a legvidámabb társaság kedve is hamar elillan nem is beszélve arról ha ez mellé még egy kényelmetlen szék is társul.

Az étkező garnitúra stílusa nagymértékben befolyásolja az étkező - vagy amennyiben nincs külön helyiség, a nappali - hangulatát. Épp ezért célszerű olyan étkező garnitúra mellett dönteni a vásárláskor, amely kialakításában és színvilágában is harmonikusan illik mind a vásárló ízléséhez, mind pedig a helyiség stílusához, meglévő berendezéséhez és a többi lakástextilhez (függönyök, szőnyegek, kárpitos bútorok).

A nálunk megvásárolt vagy már meglévő konyhabútorához színben és stílusban harmonizáló kiváló minőségű étkezőgarnitúráink közül választhat. Kínálatunkban a Stilla bútorcsalád termékei szerepelnek.

Tekintse meg étkező garnitúra, asztal, szék választékunkat, amelyben a kisebb méretű összeállításoktól kezdve a nagyobb, akár nyolcszemélyes étkező garnitúra modellekig többféle designból és anyagból válogathat!

Gardrób és Beépített szekrény

A gardróbszekrények helyszíni felmérés alapján, mindig egyedi méretre készülnek. Tervezőink segítenek a hely legoptimálisabb kihasználásában, a szekrénybelső megfelelő kialakításában és a színek kiválasztásában. A tolóajtós megoldások a lakás bármely részébe elhelyezhetőek, elegánsak, a praktikumot és a tér okos kihasználását szolgálják. Alumíniumkeretes ajtókkal dolgozunk, melynek a betétje lehet furnéros, festett, laminált bútorlap, tükör vagy akár üveg is. Szűkebb tereknél a tükör tolóajtó ajánlatos, mivel megnöveli a térérzetet, és világosabbá teszi a helységet. A ruhalift, a különféle tartók és kosarak kombinációival a ruhák kényelmes és praktikus elhelyezése oldható meg. A színek is nagyon fontos szerepet játszanak a bútortervezésben hiszen ez dönti el az adott helyiség stílusát. Minőségi gardróbszekrényeinkkel és beépített szekrényeinkkel bármilyen elképzelését megvalósítjuk.

Fel szeretné újítani kialakított gardróbját? Új gardrób – beépített szekrényt szeretne a divatja múlt és nem túl praktikus darabok helyett? Egyszerűen csak most alakítja ki saját ruhatárolóját? Keressen meg minket bátran. Önnek nincs más teendője csak elképzelni, hogy milyen módon akarja elhelyezni ruhaneműit a legmodernebb gardróbszekrények beszerzése után. Nem fog többé problémát jelenteni ruhaneműi elhelyezése és így minden a megfelelő helyére kerülhet.

A legkisebb gardróbszekrényektől kezdve egészen a szobaméretűekig szinte bármekkorát rendelhet. Egyedi méret alapján készítünk el minden egyes darabot. Sőt mi több, Ön dönti el, hogy ajtós, tolóajtós vagy ajtó nélküli gardrób- beépített szekrények kerüljenek az otthonába. Mindkét opciónak megvan a maga előnye. Különálló gardróbszoba esetében nem feltétlen van szükség ajtóra, míg egy hálószobában jobban mutat, ha a ruhák takarásban vannak. Leginkább azonban gardrób helyiségekbe javasoljuk a beépítésüket.

Lehetőség van különféle kiegészítőkkel megspékelni a gardróbszekrényeket.

A teljesség igénye nélkül néhány ötlet:
- Nyakkendő tartó – minden úriember számára elengedhetetlen.
- Övtartó – hölgyek és urak egyaránt élvezhetik ezeknek a kényesen tárolható kiegészítőknek a praktikus elhelyezését.
- Cipőtartó – valószínűleg a hölgyek nagy kedvence a gardrób – beépített szekrények ezen része, hiszen lábbeliből sosem elég.
- Fiókok – a klasszikus tároló eszköz melyben kényelmesen elférnek példának okáért a fehérneműi.
- Nadrágtartó – ami minden szekrénybe jól jön.
- Gardróblift – ha a szekrény teljes magasságát akasztósra szeretné

Az akasztós és a polcos részek arányát is Ön határozza meg, mint ahogy a színt és az anyagot is. Kérje bátran egyedi árajánlatunkat telefonon, személyesen vagy leggyorsabban a honlapunkon keresztül!

Hálószoba

A hálószoba a legintimebb szentélynek tekinthető egy házon vagy lakáson belül. Otthonunk ezen szegletébe lépve megnyugvásra és harmóniára vágyunk, hogy kipihenhessük a napi fáradalmakat. Mindehhez nem elegendő egy kényelmes ágy, egymással harmonizáló hálószoba bútorokra is szükségünk van.

Akkor lesz tökéletes az összkép, ha olyan hálószoba bútorokat választunk, amelyek nem csupán egymással, hanem magával a szobával, a házzal és belső értékeinkkel is összhangban vannak. Ne féljen a tökéletességre törekedni, hiszen itt minden az Ön kényelmét szolgálja.

Mindenképpen érdemes a hálószoba bútorok közül az ággyal vagy a szekrénnyel kezdeni, hiszen ezeké a központi szerep.

Szekrények közül érdemes tolóajtós gardróbot, beépített szekrényt esetleg gardróbszekrényt választani. Ezek nem csupán esztétikai élvezetet nyújtanak, hanem igen praktikus megoldást is kínálnak a mindennapokra. Ezek mellett éjjeli szekrények és tükrös asztalok is szerepelnek a hálószoba bútorok széles repertoárjában.

Megrendelőink maguk határozzák meg a hálószoba bútorok egyedi stílusát. Lehetőség van modern vagy klasszikus elemeket választani. Igen kedvelt a tükrös megoldás akár gardróbszekrényre akár egy fésülködő asztal keretein belül. Többféle anyagból választhatja ki a hálószoba bútorok alapanyagát, megannyi gyönyörű színben. Egyedi anyag és szín kombinációk lehetségesek, ne szabjon határt képzeletének!

Dolgozószoba

A dolgozószoba az elmélyülés helyisége. Napjainkban egyre több ember dolgozik otthon, és ők úgy gondolják, hogy a hatékony munka nélkülözhetetlen feltétele a jó munkakörnyezet. Egy kényelmes íróasztal mellett bonyolítani az üzleti vagy családi ügyeket, esetleg a könyvespolcról levett könyvbe merülni a kanapén. Egy optimálisan megtervezett otthoni iroda segít megelőzni a munkaidő és a pihenők összemosódását, segít megtalálni a helyes egyensúlyt a kettő között. A bútorgyártó feladata gondoskodni arról, hogy a munka vagy a pihenés zavartalan, kényelmes legyen.

Fürdőszoba

Testünk ápolásának fellegvára a fürdőszoba. Ezt használjuk reggel munkába indulás előtt, vagy ha egy forró nyári napon hűsítő zuhanyra, vagy éppen egy téli éjszakán forró fürdőre vágyunk. Minden egyes kézmosáskor ugyanazok a fürdőszoba bútorok fogadnak bennünket, éppen ezért fontos a megfelelő környezet kiépítése.

Mint a lakás egyéb helyiségeiben úgy a fürdőszobában is fontos a használati tárgyak elhelyezése. Olyan fürdőszoba bútorokra van szükség minden otthonban, amelyeknek köszönhetően a mindennapok apróságai is egyszerűbbek.

Egy kapkodós reggelen könnyen előfordulhat, hogy nem találjuk bizonyos pipere dolgainkat, fogkrémünket, arctörlő kendőnket, stb. Egy megfelelően kialakított fürdőszoba szekrénynek köszönhetően egyszerűbb a tárolás. A több rekeszes megoldásnak köszönhetően tökéletesen elkülönítheti a különböző fürdőszobai eszközöket anélkül, hogy zsúfolásig kellene pakolnia egy-egy polcot vagy fiókot.

A megfelelően méretezett fürdőszoba bútorok teret takaríthatnak meg Önnek. Tőlünk személyre szabott méretezéssel rendelhetőek a legkülönfélébb dizájnnal rendelkező fürdőszoba bútorok.

Mi nem hagyjuk magára a kiválasztás során, szakembereink hozzáértésének köszönhetően könnyedén megtervezheti álmai fürdőszobáját. Nem lényeg, hogy felújít vagy teljesen új otthont épít, nálunk biztosan megtalálja a saját stílusának megfelelő fürdőszoba bútorokat. Az egyedi méretre és stílussal gyártott fürdőszoba bútorokat igény szerint be is szereljük. Termékeinkre teljes körű garanciát vállalunk minden esetben! Csapatunk összehangolt munkamoráljának köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt elkészülünk megrendelésével. A gyorsaság természetesen soha nem megy a minőség rovására!

Irodabútor, forgószék

Az emberek többsége idejük nagy részét a munkahelyén tölti. Mindenki tisztában van vele mennyire megterhelő tud lenni egész nap egy irodában a számítógép billentyűit koptatva robotolni. Sokan nem is gondolnák mennyire nagy szerepet játszanak a hatékony munkavégzésben az irodabútorok, forgószékek. Mindenkinek fontos, hogy megfelelő munkakörnyezetben, használható eszközökkel tudjon dolgozni. A monoton munkavégzés elviselhetőbbé tehető modern és mutatós irodabútorok, forgószékek használatával.

Nem csupán a beosztottak, hanem egy vezető beosztású személy számára is fontos, hogy a nála található irodabútorok, forgószékek kellő egzisztenciát árasszanak magukból. A sikeresség a külsőségekben is megmutatkozik, hogy mit kommunikál egy iroda a külvilág számára.

Egy elavult irodabútorokkal felszerelt cégről általában nincs jó benyomása az ügyfeleknek és az ott dolgozó személyzetnek. Egyrészt a monoton munkavégzést tetézi komorsággal és lehangoltsággal, másrészt azt mutatja, hogy az adott vállalatnak, cégnek, vállalkozónak nem megy valami jól az üzleti tevékenység.

Az elavult irodabútorok, forgószékek megnehezíthetik a hatékony munkavégzést, főleg ha nem megfelelően vannak kivitelezve. Nem minden bútorgyártó cég ügyel a méretek betartására, illetve a profi összeszerelésre, ami balesetveszélyes is lehet, illetve rengeteg kellemetlenséget okoz a megrendelőnek.

Mi egyedi igényeket is figyelembe vesszünk a megrendelt irodabútorok elkészítésekor. Elsősorban megrendelőink igényeinek kielégítése a cél, hiszen minden iroda egyedi. Mind a méretezésnél, mind pedig az anyag és szín kiválasztásánál kedves megrendelőink kezében van a végleges döntés. A mi érdekünk, hogy a tőlünk vásárolt irodabútorok maximálisan kielégítsék az elvárt igényeket és megtörjék a mindennapos egyhangúságot. Egyedi árajánlattétellel segítünk meghozni a legjobb döntést, hogy Ön a legkedvezőbb áron juthasson hozzá a kiszemelt termékekhez.

Irodabútorainkhoz forgalmazunk az Ön igényeinek mindenben megfelelő forgószékeket, tárgyalószékeket.

REFERENCIÁINK

Az elmúlt több mint 20 évben számos intézménynek, vállalatnak, illetve lakossági felhasználónak gyártottunk bútorokat, illetve szállítottuk termékeinket. Olyan sok családi ház konyhabútorainak, gardróbszekrényeinek és nyílászáróinak az elkészítésében vettünk részt, hogy ezeket már megszámolni sem tudjuk. Minden referenciahelyünket ezen az oldalon felsorolni nincs lehetőségünk, de bízunk abban, hogy az alábbi referenciafotók átfogó képet nyújtanak szolgáltatásaink és termékeink sokszínűségéről.