FRIDOOR | Asztalos Portál

Milyen a kiváló beltéri ajtó?

A FRIDOOR - Beltéri ajtók kitűnő mintát mutatnak erre

Az innovativ tervezők, kivitelezők és az előre gondolkodó Vásárlók ma már nem is gondolkodnak másban csak az utólag szerelhető tokos beltéri ajtókban. A tervezéskor történő minimális szabályok és méretek alkalmazásával rengeteg formát-, időt nyerhetünk és ezáltal beszerelési költséget spórolunk.

A hagyományos tokszerkezetekkel (pallótokok, blokktokok, gerébtokok, stb.) szemben további költségcsökkentő tényező, hogy nem szükséges takaróléc, továbbá nincs szükség utólagos festő- vagy kőműves munkálatokra sem.

Az ajtók beszerelése a legutolsó szakipari munka az építkezés, vagy felújítás folyamán. Javasoljuk, hogy a termék megvásárlásakor érdeklődjenek Kollégáinknál a beépítés részleteiről, de a beszerelési útmutatók betartásával gyakorlott vásárlóink önállóan is elvégezhetik a szerelést.

Keresse szolgáltatásainkat a debreceni FRISHOP munkatársainál, akik kézséggel segítenek Önnek a szállítás és beszerelés szakszerű elvégzésében. Ne feledje: a beépítési munkák színvonala nagyban meghatározza az ajtó hosszú távú problémamentes működését és az Ön megelégedettségét.

LEHETŐ LEGNAGYOBB MÉRET A LEGJOBB ÁRON!
A raktári termékek DIN 2125-ös magasságra, illetve 750mm, 875mm, 1000mm ajtószélességre, 125mm-es falvastagságú tokokra érvényesek. A 125mm-es tok állíthatósága: 120-140mm. Ezeket "raktári" felirattal jelöltük, és szállítási határidejük 1-2 hét. A nem raktári termékek szállítása a megrendeléstől számított 4-6 hét.

Beltéri ajtók - Basic Program

Praktik

Comfort

Hosszanti furnér

Keresztirányú furnér

Beltéri ajtók - Advanced Program

Classic

Skyline

Cross

Lineo

Intarzia

Beltéri ajtók - Professional Program

Monolog, Makrolog

Modus

Linus

Insert 4

Accessories

Kilincsek