Belsőépítészet

FRIFLOOR - Padlómegoldások

Padlóvásárlás előtti kezdeti teendőnket elsősorban az határozza meg, hogy újépítésű vagy felújításra szoruló épületről, lakásról van szó.

Manapság a padlóválasztásról általánosan elmondható, hogy az építkezés vagy felújítás befejező fázisában kezdünk el vele foglalkozni. Ez növeli a kompromisszum kötés szükségességét, mivel ebben a fázisban az ár minden objektív és szubjektív szempontot képes a háttérbe szorítani, valamint a kialakított mérethez kell hogy igazodjon parkettánk vastagsága. Az előnytelen padló vásárlásának elkerülése érdekében ajánlatos már a tervezés időszakában kiválasztani a számunkra megfelelő padlót, mivel ezen lépésnek fizikai, méretbeni, valamint belsőépítészeti és esztétikai jelentősége van.

Gondolkodjunk előre. Miért?

Érdemes meggondolni, hogy vajon a padló egy hosszú élettartamú, maradandó értéket képviselő belsőépítészeti remek legyen-e, amelyet jó választással sokáig élvezhetünk, vagy olcsó, ideiglenes dekoráció?

Termékeink rövid ismertetésével szeretnénk segítséget nyújtani a választáshoz, valamint segítünk eligazodni Frifloor kínálatunk sokszínű kínálatában.

Keresse szolgáltatásainkat a debreceni FRISHOP munkatársainál, akik készséggel segítenek Önnek a szállítás és padlólefektetés szakszerű elvégzésében. A lerakási munkák színvonala nagyban meghatározza a padló esztétikai megjelenését, és az Ön megelégedettségét.

Basic Program

Laminált padló

Touch Laminált padló

Furnéros padló

Linóleum padló

Parafa padló

Vinyl padló

Advanced Program

Szalagparketta

Exclusive Program

Szalagparketta

Outfloor Program

Teraszburkolatok

UPM